AKTUELLT

WORKSHOP I MINDFULNESS

Upplever DU att du har svårt att hantera din livssituation idag och/eller har du en känsla av att du skulle kunna vara mer effektiv om du var mer fokuserad på en sak i taget? Eller behöver du helt enkelt bli mer lyhörd över hur du mår och sakna ner tempot?

Med mindfulness som ett förhållningssätt i livet lär du dig bli mer medveten om det du tänker, känner och gör. Du lär dig hantera stress bättre och blir mer effektiv och närvarande i nuet!

Känner du att du inte har tid eller lust med en 8 – veckors kurs i mindfulness utan istället vill få en snabblektion i grunderna i mindfulness? Ja då kanske den här workshopen på 3 timmar är något för dig.  

Upplägget för dagen är:

  • Föreläsning om stress, dess påverkan kortsiktigt och långsiktigt samt hur mindfulness kan vara en hjälp för att hantera detta.
  • "Verktyg" och förhållningssätt för att bättre hantera  vardagliga utmaningar såsom starka känslor, provocerande människor etc.
  • Praktiska övningar i avslappning, koncentration och medvetenhet. En diskussion gällande de erfarenheter som upplevs i samband med dessa övningar och där teori och praktik vävs samman.
  • Du får även med dig några olika övningar och tekniker för att fortsätta träna hemma efter workshopen.  

Dag: lördag den 9/3  

Tid: kl.11:00 – 14:00

Plats: Trädgårdsgatan 1 A, Karlstad (orangeriet)   

Pris: 550 kr (kaffe/the och smörgås ingår)

Ett lämpligt alternativ till att använda ditt friskvårdsbidrag!

Anmäl via:https://www.bokadirekt.se/places/mind-&-energy-18143 eller via mail:info@mindandenergy.se, tel.070-695 61 20 

Betalning senast 1/3 via swishnummer: 123 514 98 77 eller via Bankgiro: 5181-4838  (Ange alltid för och efternamn vid betalning).

OBS! Anmälan till workshop är bindande och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg. Du kan däremot överlåta platsen till annan person.

PRESENTTIPS!

Svårt att hitta rätta presenten till den som "har allt"?

Ge bort egentid i form av ett presentkort där mottagaren kan välja på följande:

*Stresshantering (individuell coachning i mindfulness eller workshop i mindfulness)

*Vägledande samtal

*Mindful tapping (en metod för stresshantering, fobier eller traumabearbetning)

Ring på 070-695 61 20 eller skicka mail till

info@mindandenergy.se så gör jag i ordning ett fint kuvert.- INDIVIDUELL COACHNING I MINDFULNESS

Har du behov av att hitta stressreducerande verktyg och ett bättre sätt att hantera dina tankar och känslor? Vill du bara fokusera på din livssituation? 

Då kanske individuell coachning i Mindfulness är något för dig. En unik möjlighet för dig som vill hitta ett sätt att förhålla dig bättre till stress, lägga din energi och ditt fokus där det ger utdelning samt fördjupa ditt liv i den inriktning du önskar. Med träning i mindfulness lär du dig att se på dina tankar på ett tydligare sätt och förstå vilka känslor de drar igång i dig. Träningen ger dig möjlighet att ta mer medvetna och klokare beslut. Ett liv i balans helt enkelt!

Med den individuella coachningen utgår vi från din livssituation och anpassar upplägget utifrån det så att du får rätt stöd och kvalitet med din träning. 

Vi träffas 4 ggr a`60 min under en 8 veckors period. Du tränar varje dag med hjälp av ett träningsprogram på din mobil/dator. Du tränar b.la. på avslappning, koncentration och medveten närvaro. Vi har mailkontakt mellan träffarna så att du har möjlighet att få vägledning och stöttning längs programmets gång. Vid träffarna diskuterar vi vilka eventuella frågor och svårigheter du har stött på i din träning samt på vilket sätt du kan implementera förhållningssättet mindfulness i din vardag på ett tydligare sätt.

Investering: 550 kr i uppstartsavgift och därefter 690 kr/tillfälle. Material i form av träning via app/dator ingår som du sen behåller hur länge du vill!

Ett lämpligt alternativ till att använda ditt friskvårdsbidrag!

Anmäl via mail: info@mindandenergy.se,  tel. 070-695 61 20 eller www.bokadirekt.se   


Vid bokning av "paketet" Individuell coachning i mindfulness är din anmälan bindande och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg. Du kan däremot överlåta platsen till annan person.