AKTUELLT

WORKSHOP I MINDFULNESS

Upplever DU att du har svårt att hantera din livssituation idag och/eller har en känsla av att du skulle kunna vara mer effektiv om du var mer fokuserad på en sak i taget? Med mindfulness som ett förhållningssätt i livet lär du dig bli mer medveten om det du tänker, känner och gör. Du lär dig hantera stress bättre och blir mer effektiv i nuet!

Känner du att du inte har tid eller lust med en 8 – veckors kurs i mindfulness utan istället vill få en snabblektion i grunderna i mindfulness? Ja då kanske den här workshopen på 3 timmar är något för dig.  

Upplägget för dagen är:

  • Föreläsning om stressfysiologi, dess påverkan kortsiktigt och långsiktigt samt hur mindfulness kan vara en hjälp för att hantera detta.
  • Tekniker i förhållningssätt för att hantera vardagliga situationer till starka känslor.
  • Praktiska övningar i avslappning, koncentration och medvetenhet. En diskussion gällande de erfarenheter som upplevs i samband med dessa övningar och där teori och praktik vävs samman.
  • Du får även med dig några olika övningar och tekniker för att fortsätta träna hemma efter workshopen.  

Dag: lördag den 2/3  

Tid: kl.11:00 – 14:00

Plats: Trädgårdsgatan 1 A, Karlstad (orangeriet)   

Pris: 550 kr (kaffe/the och smörgås ingår)

Ett lämpligt alternativ till att använda ditt friskvårdsbidrag!

Anmäl via:https://www.bokadirekt.se/places/mind-&-energy-18143 eller via mail:info@mindandenergy.se, tel.070-695 61 20 

Betalning senast 22/2 via swishnummer: 123 514 98 77 eller via Bankgiro: 5181-4838  (Ange alltid för och efternamn vid betalning)

PRESENTTIPS!

Svårt att hitta rätta presenten till den som "har allt"?

Ge bort egentid i form av ett presentkort där mottagaren kan välja på följande:

*Stresshantering (individuell coachning i mindfulness eller kurs i mindfulness)

*Vägledande samtal

*Mindful tapping (en metod för stresshantering och/eller traumaterapi)

Ring på 070-695 61 20 eller skicka mail till

info@mindandenergy.se så gör jag i ordning ett fint kuvert.- INDIVIDUELL COACHNING I MINDFULNESS

Har du behov av att hitta stressreducerande verktyg? Då kanske individuell coachning i Mindfulness är något för dig. En unik möjlighet för dig som vill hitta ett sätt att förhålla dig bättre till stress, lägga din energi och ditt fokus där det ger utdelning samt fördjupa ditt liv i den inriktning du önskar. Med träning i mindfulness lär du dig att se på dina tankar och förstå vilka känslor de drar igång i dig. Träningen ger dig möjlighet att ta mer medvetna och kanske klokare beslut. Ett liv i balans helt enkelt!

Med den individuella coachningen utgår vi från din livssituation och anpassar upplägget utifrån det så att du får rätt stöd och kvalitet med din träning. 

Vi träffas 4 ggr a`60 min under en 8 veckors period samt har mailkontakt mellan träffarna. Du får hemuppgifter i form av avspänningsövningar samt vardagsövningar för att implementera förhållningssättet i din vardag.

Investering: 550 kr i uppstartsavgift och därefter 690 kr/tillfälle. Material i form av träning via app/dator ingår som du sen behåller hur länge du vill!

Ett lämpligt alternativ till att använda ditt friskvårdsbidrag!

Anmäl via mail: info@mindandenergy.se,  tel. 070-695 61 20 eller www.bokadirekt.se