FÖRELÄSNINGAR 

Jag erbjuder föreläsningar ute på arbetsplatser, skolor, organisationer etc, men har även enskilda föreläsningar för privatpersoner i Mindfulness, Mindful tapping och stress. De enskilda föreläsningarna läggs ut kontinuerligt under fliken - Aktuellt

Det jag kan erbjuda dig som arbetsgivare/organisatör/rektor är att komma ut till er arbetsplats och föreläsa om Mindfulness där vi b.l.a. går igenom symptom på stress, konsekvenser av att ignorera stress över tid, konsten att vara i nuet samt metoder i stresshantering och ökat fokus. 

Upplägget kan variera utifrån ert behov:

  • Ett kortare föredrag på ca: 30 min som avbrott i en konferens eller på en avdelningskonferens
  • En längre föreläsning 1 1/2 - 2 timmar under en friskvårdsdag där vi varvar teori med praktiska övningar
  • Ett annat alternativ är att ni bokar en inspirationsföreläsning som en introduktion inför kursen "Mindfulness på arbetsplatsen", detta för att jobba med att implementera metoden både på arbetet och i medarbetarnas privatliv. 

Är ni intresserade av en föreläsning på ca: 1,5 timme om Mindful Tapping så beskriver jag grunderna i hur vi människor lagrar "minneskapslar" i kroppen från det att vi föds och vilka konsekvenser det kan få av att inte bearbeta dem. Exempel på symptom som kan dyka upp senare i livet är olika typer av fobier, beroenden, diffus värkproblematik, ångest etc. Under föreläsningen får ni större insikt i hur er kropp och hjärna påverkats av det som ni upplevt i livet. På så sätt är det lättare att förstå sina reaktioner, tankar, känslor och beteenden. Metoden används inom varierande livsområden såsom stresshantering, ta hand om begynnande huvudvärk, till ökad prestation inom t.ex idrott eller arbetsliv. Under föreläsningen varvas teori med praktik så att åhörarna får möjlighet att prova på metodens effekt.


Vid intresse och för ytterligare information läs gärna mer på fliken - arbetsgivare och Mindful tapping.

För företag gäller priser enligt offert.