PRIVATPERSON

Har du som enskild individ en känsla av att du skulle kunna må bättre? Upplever du att din stressnivå är bortom det hanterbara? Behöver du ventilera och reflektera din livssituation? Eller lider du kanske av en fobi, begränsade tankemönster, ett beroende eller "känslomässigt bagage" som du en gång för alla vill bli av med?

Det kanske också ärså att du är en av dem som inte riktigt är i kontakt med dina känslor? Du har som strategi att fylla din tid med mer jobb, tröstäta ännu en dag eller träna extra mycket för att döva dina känslor och slippa "känna"? I så fall är du inte ensam. Dessvärre är det exempel på kortsiktiga strategier när det gäller ett långsiktigt välmående. Det mesta kommer i kapp oss i livet så också känslor. Att ignorera dina känslor och din kropps fysiska signaler över tid kan göra dig sjuk och då blir oftast vägen tillbaka väldigt lång. Livet utsätter oss för prövningar från den dagen vi föds. Det är oundvikligt det är så det är att vara människa. Men vissa gånger är det mer än en prövning, snarare en "kletig massa" som envist hänger kvar från vår historia och påverkar vårt vardagliga liv till det sämre. 

Men det finns metoder som kan hjälpa dig komma tillrätta med ovanstående. Min utgångspunkt är att lyssna in dina behov, jobba utifrån en helhetssyn samt stärka dig till förändring.

-Samtal

Behöver du prata med någon? 

Ibland behöver man bara få möjlighet att ”bolla med någon” utanför sin egen bekantskapskrets. Ibland står man inför ett vägskäl, har relationsproblem, dålig självkänsla, oro eller har drabbats av en oväntad livshändelse som i nuläget känns svår att hantera. Det kan också vara så att du känner att du har tappat ”din riktning” i livet och därför behöver få möjlighet att sätta ord på det som känns besvärligt och få hjälp att se saker i ett nytt perspektiv.

Vid intresse läs gärna mer under fliken samtal.

Boka via mail info@mindandenergy.se, telnr: 070-695 61 20 eller via www.bokadirekt.se 

-Individuell behandling i Mindful tapping  

Mindful tapping är ett verktyg för att ta hand om allt mellan trauman, spänningshuvudvärk, ilska, beroenden till att nå bättre framgång inom en viss idrott, arbetslivet, studerande, musicerande eller annat utövande av något slag där du vill prestera bättre. 

Mindful Tapping förändrar på djupet (reglerar nervsystemet) och gör det omöjliga möjligt!

Dessutom lär du dig själv tillvägagångssättet så att du själv kan ta hand om enklare problem och jobbiga känslor hemma. (Läs gärna mer under fliken Mindful tapping).  

Varmt välkommen att höra av dig för att skräddarsy en lösning som passar just dig! 

Är du studerande, pensionär, arbetslös eller långtidssjukskriven erbjuds du 10 % rabatt på ordinarie pris 

Boka via mail info@mindandenergy.se, telnr:070-695 61 20 eller via www.bokadirekt.se 

 

 

-Individuell coachning i Mindfulness  

Har du behov av att hitta stressreducerande verktyg? Då kanske individuell coachning i Mindfulness är något för dig. En unik möjlighet för dig som vill hitta ett sätt att förhålla dig bättre till stress, lägga din energi och ditt fokus där det ger utdelning samt fördjupa ditt liv i den inriktning du önskar. Med träning i mindfulness lär du dig att se på dina tankar och förstå vilka känslor de drar igång i dig. Träningen ger dig möjlighet att ta mer medvetna och kanske klokare beslutEtt liv i balans helt enkelt!

Med den individuella coachningen utgår vi från din livssituation och anpassar upplägget utifrån det så att du får rätt stöd och kvalitet med din träning. 

Vi träffas 4 ggr a`60 min under en 8 veckors period samt har mailkontakt mellan träffarna. Du får hemuppgifter i form av avspänningsövningar samt vardagsövningar för att implementera förhållningssättet i din vardag.

Investering: 3360 kr. Material i form av träning via app/dator ingår som du sen behåller hur länge du vill!

Ett lämpligt alternativ till att använda ditt friskvårdsbidrag!

Anmäl via mail: info@mindandenergy.se,  tel. 070-695 61 20 eller www.bokadirekt.se   

- Kurs i Mindfulness  

Vill du hitta ett sätt att hantera den dagliga stressen?

Hitta en ny strategi för att våga möta dina känslor och fysiska åkommor såsom värk och spänningar? Ett tryggt och konkret sätt att hantera dina känslor och fysiska sensationer i den stund de uppstår, utan att överväldigas av dem och vilja fly?    

Mindfulness är ett förhållningssätt i livet som handlar om att våga möta "det som är" att våga "se sanningen i vitögat" utan rädsla med en vetskap om att du kan hantera det. Det handlar om att utveckla sin medvetna närvaro och på så vis koppla ifrån "autopiloten" som gör att vi bara går på rutin utan att vare sig stanna upp eller ifrågasätta.

Investera i ett "verktyg" som förändrar ditt förhållningssätt till både dig själv och din omgivning.  

En kurs i mindfulness hjälper dig att:  

  • Minska din stress  
  • Öka ditt fokus  
  • Öka din medvetenhet och närvaro  
  • Få mer energi  
  • Sova bättre  
  • Hantera svårigheter och motgångar på ett bättre sätt   

Jag har kontinuerligt kurser i mindfulness, dessa läggs upp på aktuellt och i mindfulness-fliken.